Kronikë e zezë

Arrestohet një zyrtar policor i dyshuar për tri vepra penale

Foto: Ilustrim/KOHA
 

Hetuesit e Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK) kanë arrestuar një zyrtar policor të Pejës me dyshimin se i njëjti ka kryer veprat penale “shantazh”, “kanosje” dhe “ngacmim”.

Atij i është caktuar masa e ndalimit prej 48 orëve dhe është suspenduar nga puna.