Kronikë e zezë

Në Mitrovicë arrestohet një burrë për keqtrajtim të fëmijëve të tij

Në Mitrovicë arrestohet një burrë për keqtrajtim të fëmijëve të tij

Një burrë në Mitrovicë është arrestuar për veprën “keqtrajtim dhe braktisje e fëmijëve”

Në konsultim me prokurorin i dyshuari është liruar në procedurë të rregullt.