Kronikë e zezë

Një serb dhe dy kosovare hyjnë ilegalisht në Kosovë

Një serb dhe dy kosovare hyjnë ilegalisht në Kosovë
Foto: Ilustrim
 

Njësitet policore kanë hasur në një automjet me tre persona, një shtetas të Serbisë dhe dy kosovare të cilët kanë kaluar ilegalisht kufirin Serbi-Kosovë.

Vozitësi është urdhëruar nga prokurori që nesër të paraqitet në stacionin policor në Muqivërc, teksa të tjerët janë liruar.