Kronikë e zezë

Pesë persona arrestohen pasi zihen në flagrancë duke vjedhur në Malishevë

Pesë persona arrestohen pasi zihen në flagrancë duke vjedhur në Malishevë

Pesë persona janë arrestuar nën dyshimin se kanë vjedhur, të dielën në Malishevë.

Policia e Kosovës në raportin 24-orësh njofton se ata ishin zënë në flagrancë duke kryer vjedhje dhe se pas intervistimit janë liruar.