Kronikë e zezë

I thyejnë zyrën dhe i vjedhin para, pronari kërkon të kapen hajdutët

 

Është raportuar në Policinë e Kosovës një vjedhje në kryeqytet.

Rasti ka ndodhur parmbrëmë, derisa sot janë lëshuar edhe videot ku shihen hajdutët.