Kronikë e zezë

Mbi 1100 gjoba në 24 orët e fundit në Kosovë për mosrespektim të masave ndaj Covid-19

Mbi 1100 gjoba në 24 orët e fundit në Kosovë për mosrespektim të masave ndaj Covid-19
 

1117 tiketa janë shqiptuar në 24 orët e fundit në Kosovë për mosrespektim të masave anti-Covid.

Sipas statistikave të paraqitura nga Policia, 62 aksidente kanë ndodhur, 21 me të lënduar dhe 41 me dëme materiale. Ndërkaq janë shqiptuar 939 aksidente në trafik.