Kronikë e zezë

Një e mitur dhe një burrë arrestohen në Fushë-Kosovë për trafikim me njerëz

Foto: Ilustrim
 

Policia e Kosovës ka arrestuar dy të dyshuar në Fushë-Kosovë, për trafikim me njerëz dhe shërbime seksuale të viktimës së trafikuar.

Njëri prej tyre është një e mitur dhe tjetri një burrë.