Kronikë e zezë

Dhjetë të arrestuar për dhunë në familje në qytete të ndryshme të Kosovës

Dhjetë të arrestuar për dhunë në familje në qytete të ndryshme të Kosovës

Dhjetë persona janë arrestuar në disa qytete të Kosovës për dhunë në familje gjatë 13 dhe 14 tetorit.

Në Gjakovë dje janë arrestuar pesë persona, tre burra e dy gra, shtetas të Shqipërisë, pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje janë përleshur në mes vete.