Kronikë e zezë

Treni në Gjermani godet për vdekje dy fëmijë nga Deçani

Foto: AP
Foto: AP
 

Dy vëllezër nga Deçani kanë vdekur si pasojë e goditjes nga një tren në mëngjesin e së martës në Bruckberg, afër Munihut të Gjermanisë.

Mediat gjermane kanë raportuar se bëhet fjalë për një 17 dhe një 13-vjeçar, që ishin goditur teksa kishin tentuar të kalonin nëpër binarë të trenit, afër stacionit në Bruckberg.