Kronikë e zezë

Kosovari në Austri fillon ndjekjen duke dyshuar se ia rrëmbyen vajzën

Kosovari në Austri fillon ndjekjen duke dyshuar se ia rrëmbyen vajzën
Foto: Krone

Një kosovar 45-vjeçar në Graz të Austrisë kishte menduar gabimisht se vajza e tij 20-vjeçare ishte rrëmbyer para syve të tij, duke u tërhequr brenda një veture.

Ai e ndjeku veturën për afro 50 kilometra. Por, në të vërtetë vajza e tij ishte në shtëpi dhe nuk kishte dëgjuar celularin, raporton “Krone.at”.