Kronikë e zezë

Kapet drogë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren

Kapet drogë në Qendrën e Paraburgimit në Prizren
Foto: Shërbimi Korrektues i Kosovës

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka bërë me dije se sot në Qendrën e Paraburgimit në Prizren, është kapur një sasi e substancës narkotike.

Sipas komunikatës dërgur mediave, SHKK thotë se rasti ka ndodhur rreth orës 8:20, ku oficerët korrektues kanë vërejtur disa lëvizje të dyshmta mes të burgosurve në shëtitoren e Qendrës, dhe kanë filluar bastisjet e menjëhershme.