Kronikë e zezë

Një kinez hyn në Kosovë ilegalisht, ndalohet nga Policia

Një kinez hyn në Kosovë ilegalisht, ndalohet nga Policia
Foto: Ilustrim
 

Një shtetas i Kinës ka tentuar të futet ilegalisht në territorin e Kosovës, nga pika kufitare në Merdare.

Policia e Kosovës ka vepruar, e ka ndalurar dhe e ka shoqëruar për në stacionin policor.