Kronikë e zezë

Dënohen burrë e grua që u rrahën mes vete në Mamushë

Dënohen burrë e grua që u rrahën mes vete në Mamushë

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarve me iniciale H.T., dhe B.M. nga Mamusha. Janë çift të cilët u rrahën mes vete për shkak të lidhjes së burrit me gruan e parë.

Të akuzuarin me iniciale H.T. gjykata e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me dënimin me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 1 viti në të cilin dënim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. Kjo për shkak se ka ushtruar dhunë fizike ndaj gruas.