Kronikë e zezë

Aheng në Gjakovë, policia shpërndan 70 mysafirët dhe arreston organizatorin

Aheng në Gjakovë, policia shpërndan 70 mysafirët dhe arreston organizatorin
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se të dielën ka ndaluar një aheng në Gjakovë.

Sipas raportit 24-orësh, 70 mysafirët janë shpërndarë, ndërkohë që ka arrestuar organizatorin.