Kronikë e zezë

Zhduket një grua në Gjilan

Foto: Ilustriim
 

Një person ka njoftuar në polici se bashkëshortja e tij ishte larguar nga shtëpia dhe nuk ka njohuri për vendndodhjen e saj.

Rasti ka ndodhur në fshatin Livoç i Poshtëm të Gjilanit. Ai ka njoftuar se bashkëshortja e tij ishte larguar nga shtëpia më 18 qershor, raporton KP-ja.