Kronikë e zezë

Dy vëllezër nga Kukësi arrestohen me dyshimin se abuzuan seksualisht 20-vjeçaren nga Kosova

Foto: tes
Foto: Ilustriim
 

Policia në Shqipëri ka arrestuar të dielën dy vëllezër me dyshimin se kanë abuzuar seksualisht me një 20-vjeçare nga Kosova, e cila kishte probleme mendore dhe fizike.

Policia nga Kukësi, ka njoftuar se Xh.H. 31-vjeçar dhe M.H. 24-vjeçar, janë nga fshati Lojme i Kukësit.