Kronikë e zezë

Raste të dhunës familjare në Prishtinë e Gjilan

Raste të dhunës familjare në Prishtinë e Gjilan

Në Prishtinë dhe në Gjilan janë raportuar raste të dhunës në familje.

Në Prishtinë, është arrestuar një i dyshuar pasi që i njëjti kishte ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj bashkëshortes së tij.