Kronikë e zezë

4 të arrestuar si të dyshuar për dy shpërthime më 2010 në Prishtinë

4 të arrestuar si të dyshuar për dy shpërthime më 2010 në Prishtinë

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Krimeve të Rënda, është duke trajtuar rastin e dy shpërthimeve që kanë ndodhur në komunën e Prishtinës në vitin 2010. Tani për këto dy shpërthime janë arrestuar 4 persona të cilët gjenden në ndalim prej 48 orësh.

Të arrestuarit janë A.A i lindur në fshatin Vranidoll të komunës së Prishtinës (40 vjeç), Sh.Z i lindur në Prishtine (60 vjeç), B.K (43 vjeç) nga fshati Damanek, komuna e Malishevës(43 vjeç) si dhe i dyshuari tjetër V.R i lindur në Prishtinë (40 vjeç).