Kronikë e zezë

Policia arrestoi 8 persona për 24 orë për mosrespektim të masave kundër Covid-19

Policia arrestoi 8 persona për 24 orë për mosrespektim të masave kundër Covid-19

Policia e Kosovës në 24 orët e fundit ka arrestuar 8 persona për mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë.

Sipas raportit të Policisë, tre persona janë ndaluar në Prizren, tre në Mitrovicë të Jugut, 1 në Gjakovë dhe 1 në Prishtinë.