Kronikë e zezë

Arrestohet një grua në Fushë-Kosovë, fyeu policët

Arrestohet një grua në Fushë-Kosovë, fyeu policët
Foto: Koha / Ilustrim
 

Dje në Fushë-Kosovë është arrestuar një grua për fyerje dhe pengim ndaj zyrtarëve policorë

“Është arrestuar e dyshuara pasi që e njëjta ka fyer dhe penguar zyrtarët policor derisa ishin në kryerje të detyrës”, thuhet në raportin 24 orësh të PK-së.