Kronikë e zezë

Pesë raste të dhunës në familje në Kosovë brenda 24 orëve

Pesë raste të dhunës në familje në Kosovë brenda 24 orëve
Foto: Koha / Ilustrim
 

Brenda 24 orëve të fundit në Policinë e Kosovës janë raportuar pesë raste të dhunës në familje.

Sipas raportit 24 orësh të PK-së, rastet kanë ndodhur në komuna të ndryshme dhe kryesisht kanë të bëjnë me dhunën në familje, e shkaktuar nga gjinia mashkullore.