Kosovë

Dy fshatra të Skenderajt ankohen se s’po kanë ujë të pijes

 

Banorët e fshatit Morinë të komunës së Skenderajt ankohen se askush nuk po bën asgjë për t’ua zgjidhur çështjen e ujit të pijshëm.

Sipas tyre, janë ankuar disa herë, por asgjë nuk është ndërmarrë, dhe ndonëse kanë hapur puse në oborret e tyre, uji nuk është i pijshëm.