Kosovë

Hapen zyrat e Agjencisë Kadastrale në komunat veriore

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Ministri i MMPHI-së Liburn Aliu, së bashku me drejtorin e AKK-së Avni Ahmeti, kanë qëndruar në Komunën e Mitrovicës së Veriut, me rastin e funksionalizimit të shërbimeve kadastrale dhe hapjen e zyrave kadastrale komunale.

Kryetari i Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, ka thënë se është lajm i mirë hapja e kësaj zyre.