Kosovë

Dhjetëra shkolla në Ferizaj përfundojnë te përmbaruesi, shkaku i borxheve ndaj KRU “Bifurkacioni”

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit në Ferizaj ka nisur t’i dërgojë te përmbarues me dhjetëra institucione shkollore të kësaj komune, shkaku i borxhit të akumuluar deri në vlerë 200 mijë euro. Drejtues të “Bifurkacionit” i bënë thirrje Komunës që ta bëjë shlyerjen e borxhit. E nga Komuna thanë se nga ndërmarrja asnjëherë nuk kanë pranuar ndonjë ofertë lidhur me çështjen

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Bifurkacioni” në Ferizaj ka nisur t’i dërgojë te përmbaruesi lëndët me dhjetëra institucioneve shkollore në këtë komunë, shkaku i borxheve të akumuluara prej mbi 200 mijë eurosh.

Në këtë kompani thanë se për dy vjet janë zhvilluar bisedime me Komunën për gjetjen e një zgjidhjeje dhe se masa e shkyçjes së shkollave nga rrjeti i ujësjellësit nuk është aplikuar gjatë kësaj kohe për hir të nxënësve.