Kosovë

Akuza, fyerje e kërcënime në debatin për buxhetin e Lipjanit

 

Me akuza e përplasje verbale mes kuvendarëve të pushtetit e atyre të opozitës është zhvilluar mbledhja e Kuvendit Komunal në Lipjan, në të cilën u debatua për miratimin e buxhetit për projekte kapitale për periudhën 2024-2026. Në të u numëruan veprat e politikanëve gjatë dhe pas luftës, ndërsa pati edhe akuza për keqpërdorime e përfshirje të familjarëve të kryetarit Ahmeti në tenderë e kontrata

Me përplasje, sharje, kërcënime e akuza mes kuvendarëve nga pushteti e opozita është shoqëruar seanca e së premtes e Kuvendit Komunal në Lipjan.

Debati u ashpërsua tek po diskutohej për propozim-vendimin mbi aprovimin e buxhetit për vitet 2024-2026, kur nga opozita u shprehën vërejtje që kërkesat e qytetarëve dhe ato të opozitës për realizim të projekteve të caktuara nuk u përfshinë në listën e investimeve, ndërsa kryetari Imri Ahmeti u akuzua për përfshirjen në tenderë të familjarëve të afërt të tij.