Kosovë

Stacioni i Autobusëve në Prizren kalon nën menaxhim të Komunës

 

Stacioni i Autobusëve në Prizren ka kaluar në menaxhim të Komunës së këtij qyteti.

Kryetari i Prizrenit, Shaqir Totaj, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Agjencinë Kosovare të Privatizimit (AKP) për transferimin e NSH “Kosovatrans” – Stacioni i Autobusëve në Prizren nga AKP-ja në administrim dhe autorizim të Komunës së Prizrenit.