Kosovë

Bulliqi i njofton zyrtarët e BE-së për projektin e Zonës industriale

 

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, i ka njoftuar ambasadorin e BE-së, shefin e EULEX-it në Kosovë dhe ambasadorë të shteteve të BE-së për potencialin që ka kjo komunë për turizmin dhe zhvillimin ekonomik.

Në takimin e mbajtur në Orllan, Bulliqi u ka thënë mysafirëve se së shpejti pritet të fillojë ndërtimi i zonës industriale, që sipas tij, do të ofrojë mundësi për afaristë vendorë dhe të huaj.