Kosovë

Nis mësimi për klasat VIII dhe IX në shkollën “Gjon Serreçi” në Ferizaj

 

Tre mësimdhënës në shkollën “Gjon Serreçi” në Ferizaj tashmë kanë nisur mësimin e rregullt për klasat VIII dhe IX, me qëllim që nxënësit të mos humbin më shumë orë.

Për nisjen e procesit mësimor sipas mësimdhënësve janë koordinuar me prindërit, por thonë se janë përkrahur edhe nga udhëheqësit e shkollës.