Kosovë

Mësimdhënësit e “Lidhjes së Prizrenit” në Deçan ndërrojnë mendje, kthehen në grevë

Foto: KOHA
 

Përpos të një klase të dytë, shkolla “Lidhja e Prizrenit” në Deçan, ka ndërruar mendje, duke vendosur ta vazhdojë grevën. Ky vendim, sipas disa mësimdhënësve të ciklit të mesëm të ulët dhe të fillorit, u mor pas deklaratave të kryeministrit Albin Kurti, kur i quajti grevistët “sindikalistë të PAN-it”, referencë për koalicionin PDK-AAK-Nisma.

Ndërsa, grevën nuk do ta mbajë vetëm mësimdhënësja e një klase të dyte, Atifete Qorraj. Ajo tha se grevën e ka ndërprerë për hir të fëmijëve.