Kosovë

Në disa shkolla të Podujevës po shpërfillet greva e SBASHK-ut

 

Shumë shkolla në Komunën e Podujevës e kanë filluar pjesërisht mësimin. Mësimdhënësit individualisht po e shpërfillin thirrjen e SBASHK-ut për ta vazhduar grevën dhe autoritetet komunale presin që nga e hëna të nisë mësimi në të gjitha shkollat dhe për të gjithë nxënësit.

Mësimdhënësit në Komunën e Podujevës individualisht janë duke e shpërfillur thirrjen e SBASHK-ut për ta vazhduar grevën në arsim.

Në shkollën fillore “Ibrahim Rugova” në qytet, 7 mësues kanë nisur të mbajnë mësim për nxënësit.