Kosovë

AUV-i mbyll një restorant të ushqimit të shpejtë në Lipjan pas dyshimit se u helmuan disa klientë

 

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës (AUV) ka mbyllur një restorant të ushqimit të shpejtë në Lipjan, pas dyshimit se disa klientë të tij janë helmuar nga ushqimi që shërbente, kanë bërë të ditur për KOHËN zyrtarë të këtij institucioni.

Dyshimi është ngritur kur klientët që kërkuan ndihmë në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Lipjan, kishin frekuentuar të njëjtin lokal.