Kosovë

Opozita në Prizren konteston zgjedhjen e drejtorëve të shkollave

 

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje në Prizren ka dorëzuar në Prokurorinë Themelore një kallëzim penal ndaj kryetarit të Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, dhe vartësve të tij, lidhur me procesin e përzgjedhjes së drejtorëve të shkollave.

Nga anëtarët e opozitës, ky proces është vlerësuar të jetë përcjellë me parregullsi ligjore, duke ndikuar në integritetin dhe kredibilitetit e sistemit arsimor.