Kosovë

Komuna e qytetarët akuzojnë Infrakosin për shpërfillje të projektit të hekurudhës

 

Rindërtimi i hekurudhës në mes të qytetit të Lipjanit ka vështirësuar qarkullimin e banorëve, madje shpeshherë ata po përballen edhe me lëndime.

Së fundmi, nëpërmjet një peticioni me mbi 100 nënshkrime, kanë kërkuar ndërtimin e një nënkalimi për këmbësorë ashtu siç ishte planifikuar dhe prezantuar nga “Infrakosi”.