Kosovë

Breshër sa grushti në Lipjan

Foto: KOHA
 

Shi dhe breshër ka rënë të enjten pasdite në Lipjan dhe fshatrat përreth. Në pamjet e siguruara nga KOHA, shihet breshëri me madhësi gati sa një grusht.

 
Breshër i madh në Lipjan

Breshër i madh në Lipjan 🌧🌧

Posted by Koha.net on Thursday, July 28, 2022