Kosovë

Pushteti e opozita në Podujevë me qëndrime të kundërta për Kornizën e viteve 2023-2025

 

Qëndrime të kundërta kanë shpërfaqur zyrtarë nga radhët e pushtetit dhe të opozitës në Podujevë, lidhur me Kornizën Afatmesme Buxhetore për vitet 2023-2025 në këtë komunë.

Zyrtarë nga Lidhja Demokratike kanë bërë të ditur se dokumenti, që e përcakton orientimin buxhetor të komunës për tre vjetët e ardhshëm, ngërthen shumë defekte.