Kosovë

Thyhen zyrat e OVL-së në Lipjan, vidhet kompjuteri

 

Organizata e Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Lipjan ka njoftuar se gjatë mbrëmjes së të dielës persona ende të paidentifikuar kanë thyer dhe demoluar zyrat e kësaj organizate në qendër të qytetit.

Kryetari i Kësaj shoqate, Ali Mejzinolli, nëpërmjet komunikatës ka njoftuar qytetarët dhe ish-bashkëluftëtarët se zyrat e tyre janë thyer dhe është vjedhur kompjuteri i cili mbante dokumente të nevojshme të zyrës.