Kosovë

“Pastërtia” përfiton 8 kamionë të rinj nga Japonia

 

Tetë kamionë i ka pranuar kompania rajonale e pastrimit, “Pastërtia”, në Ferizaj, si donacion i Qeverisë së Japonisë. Kamionët do të jenë në funksion, pos qytetit të Ferizajt, edhe në komunën e Shtimes dhe atë të Kaçanikut.

Pranim-dorëzimi i kamionëve është bërë të martën në një ceremoni solemne në Ferizaj. Në ceremoni ka marrë pjesë ambasadori jorezident i Japonisë në Kosovë, Akira Mizutani i cili bëri dhurimin e këtij donacioni, ministri i Mjedisit Liburn Aliu, kryetari i Ferizajt Agim Aliu, kryetari i Kaçanikut Besim Ilazi, dhe ai i Shtimes Qemajl Aliu.