Kosovë

Fillojnë punimet në rikonstruktimin e rrugës “Skënderbeu” në Podujevë

 

Kanë filluar punimet në rikonstruktimin e një prej rrugëve kryesore në Komunën e Podujevës. Rruga “Skënderbeu” do t’i kushtojë Komunës së Podujevës më shumë se 1.3 milionë euro.

Zyrtarët komunalë janë zotuar se kjo rrugë do të ndërtohet sipas standardeve ndërkombëtare dhe do të vendoset rrjeti i ri i kanalizimit, ujësjellësit, ndriçimit, trotuar, gjelbërim dhe do të ndërtohet shtegu për biçikleta.