Kosovë

Banorët e Baicës kritikojnë pushtetin për mungesë të investimeve në burimin e ujit të nxehtë

 

Banorët dhe vizitorët e Vrellës në fshatin Baicë të Komunës së Lipjanit po i kritikojnë institucionet publike për mungesë të investimeve.

Sipas tyre, në vitin e kaluar me vetinvestim kanë rregulluar pishinën, e cila po shfrytëzohej vazhdimisht nga të rinjtë e disa lokaliteteve, por kërkesat për projekte të reja kanë munguar nga komuna.