Kosovë

KRU “Prishtina” është detyruar të bëjë reduktime të ujit në Podujevë

 

Zëdhënësja e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina”, Arjeta Mjeku, ka thënë se për shkak të shpenzimit enorm, janë detyruar të bëjnë reduktime të ujit në disa pjesë të qytetit të Podujevës dhe disa fshatra.

Mjeku ka shtuar se shkaku i keqpërdorimit, Komuna e Podujevës ka nxjerr një urdhërese administrative për parandalimin e keqpërdorimit të ujit të pijshëm, duke përcaktuar edhe gjobat mandatore.