Kosovë

Qytetarët e Podujevës do të përballen me reduktime të ujit

 

Qytetarët e Podujevës do të përballen nga dita e mërkurë me reduktime të ujit ka njoftuar KRU Prishtina.

Reduktimet kanë nisur nga ora 8:00 dhe do të zgjasin deri në ora 16:00.