Kosovë

Shtimja mbetet pa ujë për shkak të dëmtimit të një gypi

Foto: KOHA
 

Kompania e Ujësjellësit rajonal “Prishtina” ka njoftuar të shtunën se për shkak të dëmtimit të gypit i cili furnizon rezervuarin te Pishat në Shtime, ka probleme për furnizim me ujë të qytetit dhe vendbanimet e tjera që furnizohen nga ky rezervuar.

KUR “Prishtina” shpreson që sa më shpejtë ta sanojë problemin.