Kosovë

Disa shkolla në Shtime prej ditësh përballen me mungesë të ujit

 

Disa shkolla në Komunën e Shtimes gjatë periudhës së fundit kohore po përballen me mungesë të ujit të pijshëm si pasojë e disa defekteve të vazhdueshme që po ndodhin në rrjetin e ujësjellësit. Me telashe më të mëdha po përballet Shkolla Profesionale në Shtime, Gjimnazi “Naim Frashëri”, shkolla “Emin Duraku” dhe shkolla fillore “Abdullah Shabani” në fshatin Carralevë.

Rreth kësaj çështje është debatuar edhe në mbledhjen e fundit të Kuvendit Komunal në Shtime. Kuvendarët kanë kërkuar furnizim të rregullt të ujit pasi që edhe prindërit kanë shprehur shqetësime.