Kosovë

Podujeva miraton rregullore të re për ndarjen e subvencioneve

 

Kuvendarët e Podujevës e kanë miratuar rregulloren e re për kushtet, kriteret dhe procedurat e ndarjes së subvencioneve.

Drejtori për Buxhet dhe Financa, Fatlum Osmani, ka thënë se rregullorja e vjetër është nga viti 2012 dhe sipas tij, e njëjta ka pasur nevojë për plotësim-ndryshim. Osmani gjithashtu ka thënë se dokumenti i ri synon të sigurojë një transparencë dhe një ndarje më të drejtë të subvencioneve.