Kosovë

Shtimja përfiton mbi një milion euro për disa projekte në infrastrukturë

Qemajl Aliu, shtime, komuna
 

Kryetari i Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu, gjatë së mërkurës ka nënshkruar një memorandum bashkëpunimi me zv.ministrin e Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Hysen Durimshi, për investime në disa projekte të reja infrastrukturore.

Aliu nëpërmjet një njoftimi tha se gjatë nënshkrimit të memorandumit ka marrë pjesë edhe drejtori për Urbanizëm, Grejtalb Emini.