Kosovë

Në Rahovec, 9 mësimdhënës dhe 77 nxënës të infektuar me COVID-19

 

Në Komunën e Rahovecit në fillim të kësaj jave një shkollë ndjek mësimin online sipas skenarit C, ndërkaq shkollat tjera po punojnë sipas skenarit A, me prezencë nëpër objekte shkollore.

Kështu ka bërë me dije për KOHËN drejtori i DKA-së, në Rahovec, Avni Morina.