Kosovë

Totaj i bindur se do ta sigurojë shumicën për vendimmarrje në Kuvend

 

Lidershipi komunal i Prizrenit ka vlerësuar se me qasje konstruktive do të arrijë shumicën për vendimmarrje në Kuvendin e Komunës. Pas emërimit të drejtorëve, një kuvendar i PDK-së ka dhënë dorëheqje, teksa qëndrimin në opozitë e ka konfirmuar edhe KDTP-ja

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Shaqir Totaj, të mërkurën ka shprehur bindjen se koalicioni qeverisës lokal do ta sigurojë shumicën në Kuvendin e Komunës, pavarësisht largimit të një kuvendari të PDK-së dhe qëndrimit të KDTP-së në opozitë. Ai ka theksuar se përkundër këtyre zhvillimeve, do të angazhohet për dialog me grupet e ndryshme të kuvendarëve me qëllim që të miratohen politikat publike që janë në interes të qytetarëve.

"Jam optimist se do të kemi vota të mjaftueshme për t’i votuar projektet të cilat janë me interes për zhvillimin e qytetit të Prizrenit. Mendoj se me bashkëpunim, me bisedime, me një qasje konstruktive nuk do të mungojë gatishmëria e asamblistëve për t’i votuar çështjet e rëndësishme për të ardhmen e qytetit tonë", ka thënë Totaj.