Kosovë

Zyrtari i PDK-së në Prizren jep dorëheqje: Nuk u pajtova me qëndrimet e partisë

Foto ilustrim
 

Kastriot Krasniqi, anëtar i Kuvendit Komunal dhe i Këshillit Drejtues, dega në Prizren, njëherësh edhe anëtar i Partisë Demokratike të Kosovës, ka dhënë dorëheqje nga të tri pozitat këtë të martë.

Nëpërmjet publikimit në Facebook, të letrës me të cilën I është drejtuar kryetarit të degës së partisë në Prizren, Shaqir Totajt, Krasniqi ka bërë të ditur se arsyet janë të shumta për këtë dorëheqje.