Kosovë

25 familje në nevojë në Podujevë ndihmohen me dru dhe pajisje për ngrohje

 

25 familjeve në nevojë do t’u mundësohet mbështetje me lëndë drusore dhe pajisje për ngrohje në Komunën e Podujevës.

Kryetari i kësaj komune, Shpejtim Bulliqi, ka nënshkruar të hënën një marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesin e Shoqatës Humanitare “Tradita”, përmes së cilës do të mundësohet mbështetje me dru dhe pajisje për ngrohje këtyre familjeve.