Kosovë

Latifi emëron ekzekutivin qeverisës

 

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, ka emëruar ekzekutivin e Komunës, për mandatin qeverisës katërvjeçar, 2022-2026.

Fatmir Iska është riemëruar nënkryetar i Komunës, Ali Morina shef i kabinetit të kryetarit, Besnik Hoti drejtor në Drejtorinë për Administratë, Berat Duraku drejtor për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Afrim Dina drejtor për Kulturë, Rini dhe Sport, Nora Boshnjaku drejtoreshë e Punëve Inspektuese, Saranda Sallteku drejtoreshë për Shëndetësi dhe Përkujdesje Sociale, Avni Morina drejtoreshë e Drejtorisë së Arsimit e Afrim Limani në Drejtorinë për Buxhet dhe Financa.